Close

Zoek op de website naar:

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie Oosvoort Techniek

Oosvoort Techniek is een organisatie welke producerende bedrijven ondersteunt met het onderhouden, repareren en inrichten van het machinepark. Oosvoort Techniek doet dit door specialisten op het juiste moment in te zetten binnen de organisatie om zodoende stilstand van machines te voorkomen, de effectiviteit van machineparken te optimaliseren en de technische dienst van een organisatie te ontlasten.

De dienstverlening van Oosvoort Techniek onderscheid zich door het inzichtelijk maken van machineprestaties en door het toepassen van de TPM filosofie het optimaliseren van het OEE (Overall Equipment Effectiveness).

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen met Oosvoort Techniek? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0523 - 610 986.

Oosvoort Techniek ontzorgt

Oosvoort Techniek biedt verschillende diensten aan. Met als doel u te ontzorgen of het ondersteunen van de technische dienst binnen uw organisatie.

Zo zijn wij troubleshooter voor alle mogelijke technische installaties. Stilstaande machines leveren geen geld op. Sterker nog, daar moet geld bij. En dat is nu precies waartegen Oosvoort Techniek haar opdrachtgevers wil beschermen.

Oosvoort Techniek verzorgd correctief en preventief onderhoud voor alle mogelijke machines en productielijnen. Dit met als doel de stilstand van machines voor onderhoud te minimaliseren en de onderhoudskosten te laten dalen.

U kunt onder andere terecht bij Oosvoort Techniek voor de volgende diensten:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of ons bellen via 0523-610986.
 

TPM Filosofie

De basis voor een efficiënt bedrijf is een machinepark dat draait als een zonnetje. Daarom moet iedereen - van operator tot onderhoudsmonteur - zich gezamenlijk inzetten om de overall equipment effectiveness (OEE) te verbeteren.

Deze filosofie vormt de basis van Total Productive Maintenance (TPM). Kleine multidisciplinaire teams, die 'eigenaar' moeten zijn van de machineprestaties, stapje-voor-stapje de OEE van hun machines verbeteren.

Lees meer over onze TPM Filosofie

 

_DSF4454
_DSF4407
_DSF4265
_DSF4107
Onderhoud & Service

Indien gewenst kunnen wij uw technische dienst ondersteunen bij de operationele taken.
 

TPM continue verbeteren

De basis voor een efficiënt bedrijf is een machinepark dat draait als een zonnetje. Het ultieme doel: nul fouten, nul verliezen en nul ongevallen.

Reparatie Machinepark

Reparatie, bouwen en revisie van machines is eveneens een belangrijke activiteit van Oosvoort.
 

Vragen met betrekking tot machinebouw, onderhoud of reparatie?

Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten!