Close

Zoek op de website naar:

Oplossingen

Wij bieden u de juiste oplossing!

Oosvoort is een innovatieve en toonaangevende dienstverlener die toonaangevende bedrijven in de maakindustrie ontzorgt. Deze bedrijven kunnen zich hierdoor toeleggen op hun kerncompetenties, wat hun concurrentiepositie uiteindelijk zal versterken. Het uiteindelijke doel, en de toegevoegde waarde van Oosvoort, is het vergroten van de beschikbaarheid en beheersbaarheid van kapitaalintensieve productiemiddelen. Wij hebben kennis en praktische ervaring om dit te ontwikkelen en te begeleiden in samenwerking met de klant.

TPM filosofie


De basis voor een efficiënt bedrijf is een machinepark dat draait zonder zorgen. Daarom is het wenselijk dat iedereen - van operator tot onderhoudsmonteur - zich gezamenlijk inzet om de overall equipment effectiveness (OEE) te verbeteren. Deze filosofie vormt de basis van Total Productive Maintenance (TPM). Kleine multidisciplinaire teams, die 'eigenaar' zijn van de machineprestaties en stapje-voor-stapje de OEE van hun machines verbeteren.  Om dit voor elkaar te krijgen, dient er aandacht te zijn voor autonoom onderhoud, preventief onderhoud, training, veiligheid en standaardisatie van werkprocessen. Het ultieme doel: nul fouten, nul verliezen en nul ongevallen.

Toegevoegde waarde


Oosvoort is een innovatieve en toonaangevende dienstverlener om toonaangevende bedrijven in de maakindustrie te ontzorgen.  Deze bedrijven kunnen zich hierdoor toeleggen op hun kerncompetenties, wat hun concurrentiepositie uiteindelijk zal versterken. Het uiteindelijke doel, en de toegevoegde waarde van Oosvoort, is het vergroten van de beschikbaarheid en beheersbaarheid van kapitaalintensieve productiemiddelen. Wij hebben kennis en praktische ervaring om dit te ontwikkelen en te begeleiden in samenwerking met de klant.

Concrete resultaten


Deze totaalaanpak, die zich onderscheidt door enerzijds innovatieve methodieken en anderzijds een nuchtere probleemanalyse en een praktische, oplossingsgerichte manier van werken, zorgt voor direct merkbare resultaten bij onze opdrachtgevers. In de industrie realiseren wij een significant hogere productietijd, een verbeterde productiviteit, een lager klachtenniveau, kostenreductie en een vermindering van onderhoud.

Interesse in onze diensten?


Is uw machinepark toe aan onderhoud, is er een reparatie, aanpassing of verbetering nodig? Wilt u een structurele/significante verbetering van uw technisch apparaat? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct telefonich contact op via 0523 - 610 986

_DSF8461
_DSF4417
_DSF4294
_DSF4174
_DSF2952
_DSF8488

Concrete resultaten

Deze totaalaanpak, die zich onderscheidt door enerzijds innovatieve methodieken en anderzijds een nuchtere probleemanalyse en een praktisch oplossingsgerichte manier van werken, zorgt voor direct merkbare resultaten bij onze opdrachtgevers.

In de industrie realiseren wij een significant hogere productietijd, een verbeterde productiviteit, een lager klachtenniveau, kostenreductie en een vermindering van onderhoud.

Direct contact opnemen

TPM Filosofie

De basis voor een efficiënt bedrijf is een machinepark dat draait als een zonnetje. Daarom moet iedereen - van operator tot onderhoudsmonteur - zich gezamenlijk inzetten om de overall equipment effectiveness (OEE) te verbeteren.

Deze filosofie vormt de basis van Total Productive Maintenance (TPM). Kleine multidisciplinaire teams, die 'eigenaar' moeten zijn van de machineprestaties, stapje-voor-stapje de OEE van hun machines verbeteren.

Meer over onze TPM Filosofie
Onderhoud & Service

Indien gewenst kunnen wij uw technische dienst ondersteunen bij de operationele taken.
 

TPM continue verbeteren

De basis voor een efficiënt bedrijf is een machinepark dat draait als een zonnetje. Het ultieme doel: nul fouten, nul verliezen en nul ongevallen.

Reparatie Machinepark

Reparatie, bouwen en revisie van machines is eveneens een belangrijke activiteit van Oosvoort.
 

Vragen met betrekking tot machinebouw, onderhoud of reparatie?

Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten!