Close

Zoek op de website naar:

Onderhouden machinepark

Onderhoud & Service van uw machinepark

Oosvoort Techniek kan het volledige onderhoud aan uw machinepark op zich nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om een ondersteunende rol in te nemen naast uw eigen technische dienst.

Vragen of direct een afspraak inplannen? Vul ons contactformulier in of bel 0523 - 610 986.

Correctief onderhouden machinepark

Onderhouden machinepark: Stilstaande machines leveren geen geld op. Sterker nog, daar moet geld bij. En dat is nu precies waartegen Oosvoort Techniek haar opdrachtgevers wil beschermen. Door zorgvuldigheid, kwaliteit en snelheid voorkomen wij onnodige stilstand van uw machinepark.

Preventief onderhouden machinepark

Onderhoud Management Systemen leiden tot minder storingen, minimaliseren van stilstand voor onderhoud en daling van onderhoudskosten. Tel daarbij op een verhoogde veiligheid, minder milieubelasting en een energiebeheersing en het is duidelijk: planmatig onderhoud loont.

Strategische partner

Maar veel van onze opdrachtgevers beschouwen Oosvoort Techniek vooral ook als een strategische partner om het rendement van hun kostbare investeringen te optimaliseren. Om te voorkomen dat er storingen optreden, om efficiënter gebruik te maken van hun machines en om onderhoud zo te organiseren dat het geld oplevert in plaats van kost.

Concrete resultaten

Deze totaalaanpak, die zich onderscheidt door enerzijds innovatieve methodieken en anderzijds een nuchtere probleemanalyse en een praktisch oplossingsgerichte manier van werken, zorgt voor direct merkbare resultaten bij onze opdrachtgevers. Dit resulteert in een significant hogere productietijd, een verbeterde productiviteit, een lager klachtenniveau, kostenreductie en een vermindering van onderhoud.

Troubleshooter

Oosvoort Techniek is een troubleshooter voor alle mogelijke technische installaties. Technische alleskunners vormen het hart van ons bedrijf. Snel, efficiënt, oplossingsgericht en met een extreem klant- en servicegerichte instelling gaan zij te werk. De professionele apparatuur waarmee zij werken, het vakmanschap op het gebied van knippen, zetten, draaien en frezen welke zij bezitten en het zeer uitgebreide onderdelenmagazijn, zorgen ervoor dat uitval van machines in no time wordt hersteld door onze alleskunners.

Daarnaast beschikken wij over een spoed service welke bereikbaar is voor een super snelle oplossing en/of calamiteit.

Interesse in één van onze diensten?

Is uw machinepark toe aan onderhoud, is er een reparatie, aanpassing of verbetering nodig? Wilt u een structurele en/of significante verbetering van uw technisch apparaat? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan of bel ons via 0523 - 610 986.

 

_DSF2941
_DSF2759
_DSF4338
_DSF3048
_DSF3057
Onderhoud & Service

Indien gewenst kunnen wij uw technische dienst ondersteunen bij de operationele taken.
 

TPM continue verbeteren

De basis voor een efficiënt bedrijf is een machinepark dat draait als een zonnetje. Het ultieme doel: nul fouten, nul verliezen en nul ongevallen.

Reparatie Machinepark

Reparatie, bouwen en revisie van machines is eveneens een belangrijke activiteit van Oosvoort.
 

Vragen met betrekking tot machinebouw, onderhoud of reparatie?

Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten!