Close

Zoek op de website naar:

Machinebouw

Engineering en ontwerpen van machines

Oosvoort Techniek versterkt zijn ontwikkeling en engineering met specialisten. Met deze aanpak worden machines gerealiseerd welke voldoen aan de huidige normen en standaarden. Door deze brede aanpak worden de medewerkers gestimuleerd om tot het uiterste te gaan. Daarmee worden machines gerealiseerd met een optimale verhouding in prijs, kwaliteit en prestatie.

Turn-Key

Bij Turn-Key verzorgen wij het gehele traject van zowel kleine als grote projecten van begin tot eind. Maatwerk is hierbij een must. Uw wensen en eisen worden vertaald in een efficiënte aanpak, waarbij rekening wordt gehouden met uw productievereisten/verplichtingen zodat onnodig verlies aan arbeidsuren wordt voorkomen.

Inzet werkplaats en machines

Sterk punt van onze activiteiten is dat Oosvoort Techniek beschikt over een eigen werkplaats. De werkplaats is breed ingericht en wij beschikken o.a. over een 4 meter brede knip- en kantbank. Wij verwerken een grote range aan materialen en zijn ingericht om machines te realiseren die voldoen aan onze hoge kwaliteit standaarden.

Vragen of direct een afspraak inplannen? Vul ons contactformulier in of bel 0523 - 610 986.

Onze medewerkers

Nog belangrijker dan de machines zijn onze mensen. Oosvoort Techniek mag zich rijk rekenen met een team van zelfstandige monteurs en specialisten (kanten, knippen, uithoeken, lassen, zagen etc.) die uitdagingen aangaan, klantgericht denken en onze klanten ontzorgen.

Naast machinebouw kunt u onder andere ook terecht bij Oosvoort Techniek voor de volgende diensten:

Vragen of direct een afspraak inplannen? Vul ons contactformulier in of bel 0523 - 610 986.

Resultaten machinebouw

Aan de rechterzijde van de pagina ziet u enkele machines welke wij gerealiseerd hebben voor onze klanten.

Heeft u vragen met betrekking tot het ontwikkelen of engineeren van een machine, of heeft u een vraag betreffende machine onderhoud of machine revisie? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0523 - 610 986.

_DSF2822
_DSF2936
_DSF2900
_DSF2941
_DSF2931
Onderhoud & Service

Indien gewenst kunnen wij uw technische dienst ondersteunen bij de operationele taken.
 

TPM continue verbeteren

De basis voor een efficiënt bedrijf is een machinepark dat draait als een zonnetje. Het ultieme doel: nul fouten, nul verliezen en nul ongevallen.

Reparatie Machinepark

Reparatie, bouwen en revisie van machines is eveneens een belangrijke activiteit van Oosvoort.
 

Vragen met betrekking tot machinebouw, onderhoud of reparatie?

Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten!