Close

Zoek op de website naar:

Diensten

De diensten van Oosvoort

Oosvoort biedt verschillende diensten aan, alles met als doel producerende bedrijven te ondersteunen met het onderhoud en het inrichten van machines of machineparken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor machine revisie en machine reparatie.

Heeft u een acuut probleem met een machine, staat de machine stil of werkt deze niet naar behoren en is uw eigen technische dienst niet in staat het probleem te verhelpen of is deze niet bereikbaar? Neem dan direct contact op met Oosvoort.
 
Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde, zelfstandige monteurs die geen uitdaging uit de weg gaan, en die klant- en oplossingsgericht denken. 
 
Vragen of direct een afspraak maken? Bel 0523 - 610 986.

TPM Filosofie

De basis voor een efficiënt bedrijf is een machinepark dat draait als een zonnetje. Daarom moet iedereen - van operator tot onderhoudsmonteur - zich gezamenlijk inzetten om de overall equipment effectiveness (OEE) te verbeteren.

Deze filosofie vormt de basis van Total Productive Maintenance (TPM). Kleine multidisciplinaire teams, die 'eigenaar' moeten zijn van de machineprestaties, die stapje-voor-stapje de OEE van hun machines verbeteren.

Lees meer over onze TPM Filosofie

Machinebouwbedrijf

Oosvoort is ook actief als Machinebouwbedrijf. Alle machines die gerealiseerd worden, voldoen aan alle huidige normen en standaarden. Een tweede uitgangspositie binnen ons bedrijf is een optimale verhouding in prijs, kwaliteit en prestatie. Door deze combinatie worden onze medewerkers bij het onderdeel Machinebouw altijd gestimuleerd om tot het uiterste te gaan.

Wij kunnen machines realiseren in vrijwel alle branches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voedingsmiddelenindustrie, zuivelindustrie, logistiek, farmaceutische industrie, on- en offshore en agrarische industrie.

Heeft u vragen over machinebouw, machine reparatie, machine onderhoud of onze TPM filosofie? Neem dan gerust eens contact met ons op via het contactformulier of telefonisch 0523 - 610 986.

Spoedreparatie

Staan uw productielijnen stil omdat er een acuut probleem is met uw machinepark? Draait uw machinepark niet op volle kracht omdat er een storing in een machine zit of omdat er een defect in één van uw machines of eventuele transportbanden zit?

Neem dan direct contact op met onze machine spoedreparatie service via 0523-610986. Wij zijn bereikbaar betreft ondersteuning of directe service bij machine storingen!

_DSF8509
_DSF8479
_DSF8469
_DSF4452
_DSF4395
_DSF4265
_DSF4178
Onderhoud & Service

Indien gewenst kunnen wij uw technische dienst ondersteunen bij de operationele taken.
 

TPM continue verbeteren

De basis voor een efficiënt bedrijf is een machinepark dat draait als een zonnetje. Het ultieme doel: nul fouten, nul verliezen en nul ongevallen.

Reparatie Machinepark

Reparatie, bouwen en revisie van machines is eveneens een belangrijke activiteit van Oosvoort.
 

Vragen met betrekking tot machinebouw, onderhoud of reparatie?

Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten!