Close

Zoek op de website naar:

Oosvoort Techniek B.V. draagt bij aan schonere rivieren

Oosvoort Techniek B.V. draagt bij aan schonere rivieren

In opdracht van TME B.V. heeft Oosvoort Techniek B.V. bijgedragen aan de bouw van ‘The Interceptor’. ‘The Interceptor is ontwikkeld door The Ocean Cleanup en heeft als doel om plastic afval dichter bij de oorsprong op te vangen en te verzamelen. 

‘The Interceptor’ is een ontwikkeling van Boyan Slat en zijn team en is opgebouwd uit een ponton voorzien van een drijvende vangarm. Deze vangarm verzamelt het afval, waarna het via een transportband in een shuttle opgevangen wordt. Deze geautomatiseerde shuttle draait het afval af in één van de zes buffer containers. De gehele installatie is voorzien van zonnepanelen welke zorgdragen voor de benodigde elektriciteit.

Voor drie bouwnummers heeft Oosvoort Techniek B.V. de samenbouw van de geautomatiseerde shuttles verzorgd vanuit de werkplaats in Dedemsvaart. Daarnaast hebben monteurs op locatie ondersteund bij de opbouw van de gehele installatie. Een project waar we als gehele team met trots op terugkijken en daarmee een bijdrage leveren aan het verschonen van de wereld.  

PHOTO-2019-10-29-19-28-40 (003)
PHOTO-2019-10-29-19-28-40
PHOTO-2019-10-29-19-28-40 (002)
IMG_8583
Onderhoud & Service

Indien gewenst kunnen wij uw technische dienst ondersteunen bij de operationele taken.
 

TPM continue verbeteren

De basis voor een efficiënt bedrijf is een machinepark dat draait als een zonnetje. Het ultieme doel: nul fouten, nul verliezen en nul ongevallen.

Reparatie Machinepark

Reparatie, bouwen en revisie van machines is eveneens een belangrijke activiteit van Oosvoort.
 

Vragen met betrekking tot machinebouw, onderhoud of reparatie?

Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten!